top of page
Meliza Lopez
Meliza Lope - 8.jpg
​​​​​​​​​​Meliza Lopez is GZ-psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut VGCt, Supervisor VGCt en directeur bij PSYMIA. Momenteel is zij in opleiding tot EMDR behandelaar (VEN-traject) en in opleiding tot Gezin- en Relatietherapeut (NVRG-traject), beide meerjarige trajecten die bij afronding zullen leiden tot hoogwaardige Nederlandse registraties. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de na- en bijscholing die Meliza Lopez heeft gedaan om zich te blijven professionaliseren.

​​​​​​​​​Met een passie voor en ruim 15 jaar ervaring in het werken met kinderen, jeugdigen en hun ouders/verzorgers is het streven van Meliza Lopez om samen met de client (en zijn/haar ouders/verzorgers) om de hulpvraag te verhelderen en te vertalen in haalbare doelen voor de behandeling.

 

Geschoold, en tevens geregistreerd als Cognitief Gedragstherapeut bij de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve Therapieën, in de effectief bewezen methode 'Cognitieve Gedragstherapie' is Meliza Lopez in staat om ook volwassenen te helpen bij het anders omgaan met problemen en emoties, waardoor het kwaliteit van leven verbetert. 

 

Vanuit de overtuiging dat één van haar taken als hulpverlener is dat ze door samenwerking met de client ervoor zorgt dat de client weer in eigen kracht komt, wordt er met de client nauwkeurig afgestemd over de behandeling. Daarom duurt een behandeltraject zo kort als mogelijk en zo lang als nodig.

 

Behandeling en onderzoek zijn mogelijk in Nederlands, Papiamento en Engels.

Gislain Thodé​​​​​​​​​​​​​

​​​​Gislain Thodé is secretaresse bij PSYMIA.

Sinds 01-09-2021 is zij het team van PSYMIA komen versterken.

Bij PSYMIA is Gislain het eerste aanspreekpunt voor cliënten en mensen die graag meer informatie willen over het aanbod van PSYMIA.

Met klantvriendelijkheid als voornaamste uitgangspunt in combinatie met het verschaffen van zoveel mogelijk duidelijkheid, ondersteunt ze clienten en hen die informatie zoeken via de telefoon, mobiel, e-mail en persoonlijk contact bij de praktijk.

 

Gislain is degene die ervoor zorgt dat de voor clienten grotendeels onzichtbare processen die bij PSYMIA in werking zijn, soepel en effectief verlopen.

De door haar uitgevoerde werkzaamheden, stelt zij de behandelaren in staat om zich te focussen op de behandelingen en onderzoeken die bij PSYMIA plaatsvinden.

Gislain heeft in 2020 haar opleiding Secretarieel met specialisatie Directie Secretaresse bij Colegio Educacion Profecional Intermedio (EPI) behaald.

Rouella Tweeboom

206A9817 - FAV_edited.jpg

Rouella heeft in 2020 haar opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam behaald en is zich verder aan het scholen tot Cognitief Gedragstherapeutisch Werker VGCt en is ze geregistreerd als Cognitief gedragstherapeutisch werker VGCt® in opleiding (VGCt-nummer: 309192)

 

Rouella haar werk-motto is "ik werk voor en met de mens", waaruit gelijk duidelijk wordt dat zij graag mensen die zich in een moeilijke fase van hun leven bevinden ondersteunt en op weg helpt om hun kracht terug te vinden. 

Daarnaast geeft het aan dat er altijd sprake is van een samenwerking met de ander.

Bij PSYMIA doet Rouella intakes, behandelingen en onderzoek. Deze zijn mogelijk in de talen Nederlands, Papiamento en Engels. 

 

Rouella is werkzaam op dinsdag, woensdag en donderdag.

bottom of page