top of page
Meliza Lopez
Meliza 3.jpg
​​​​​​​​​​Meliza Lopez is GZ-psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut VGCt, Supervisor VGCt en directeur bij PSYMIA.

In februari 2018 heeft zij, na afronding van de GZ-opleiding PSYMIA opgericht en werkt nog steeds met veel plezier in de praktijk. 

Momenteel is zij in opleiding tot EMDR behandelaar (VEN-traject) en in opleiding tot Gezin- en Relatietherapeut (NVRG-traject), beide zijn  meerjarige trajecten die bij afronding zullen leiden tot hoogwaardige Nederlandse registraties. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de na- en bijscholing die Meliza Lopez heeft gedaan om zich te blijven professionaliseren.

 

​​​​​​​​​Met een passie voor en ruim 15 jaar ervaring in het werken met kinderen, jeugdigen en hun ouders/verzorgers is het streven van Meliza Lopez om samen met de client (en zijn/haar ouders/verzorgers) om de hulpvraag te verhelderen en te vertalen in haalbare doelen voor de behandeling.

 

Geschoold, en tevens geregistreerd als Cognitief Gedragstherapeut bij de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve Therapieën, in de effectief bewezen methode 'Cognitieve Gedragstherapie' is Meliza Lopez in staat om ook volwassenen te helpen bij het anders omgaan met problemen en emoties, waardoor het kwaliteit van leven verbetert. 

 

Vanuit de overtuiging dat één van haar taken als hulpverlener is dat ze door samenwerking met de client ervoor zorgt dat de client weer in eigen kracht komt, wordt er met de client nauwkeurig afgestemd over de behandeling. Daarom duurt een behandeltraject zo kort als mogelijk en zo lang als nodig.

 

Behandeling en onderzoek zijn mogelijk in Nederlands, Papiamento en Engels.

Denise Fingal
Denise face.jpg

Denise Fingal is een masterpsycholoog bij PSYMIA.

Denise heeft Klinische Positieve Psychologie gestudeerd aan de Universiteit Twente. Tevens heeft zij een tweede master namelijk in Technologie en Gezondheid.

Zij is in augustus 2023 afgestudeerd.

Sinds oktober 2023 is zij het team van PSYMIA komen versterken.

Tijdens haar studie heeft ze twee stages gedaan, een bij een grote GGZ instelling in Nederland die hulp biedt aan volwassenen met psychische klachten en van februari tot en met augustus 2023 heeft zij bij PSYMIA stagegelopen, waarbij ze veel ervaring heeft opgedaan in het werken met kinderen, jongeren en hun ouders.

Denise doet bij PSYMIA diagnostiek bij kinderen en jongeren en  behandeling bij kinderen, jongeren, hun ouders en (jong)volwassenen. 

Behandeling en onderzoek zijn mogelijk in Papiamento, Nederlands en Engels. 

Gislain Thodé​​​​​​​​​​​​​

Bij PSYMIA is Gislain het eerste aanspreekpunt voor cliënten en mensen die graag meer informatie willen over het aanbod van PSYMIA.

Met klantvriendelijkheid als voornaamste uitgangspunt in combinatie met het verschaffen van zoveel mogelijk duidelijkheid, ondersteunt ze clienten en hen die informatie zoeken via de telefoon, mobiel, e-mail en persoonlijk contact bij de praktijk.

 

Gislain is degene die ervoor zorgt dat de voor clienten grotendeels onzichtbare processen die bij PSYMIA in werking zijn, soepel en effectief verlopen.

De door haar uitgevoerde werkzaamheden, stelt zij de behandelaren in staat om zich te focussen op de behandelingen en onderzoeken die bij PSYMIA plaatsvinden.

Gislain heeft in 2020 haar opleiding Secretarieel met specialisatie Directie Secretaresse bij Colegio Educacion Profecional Intermedio (EPI) behaald.

​​​​Gislain Thodé is secretaresse bij PSYMIA.

Sinds 01-09-2021 is zij het team van PSYMIA komen versterken.

Alexandra Maduro
alexandra.jpg

Alexandra Maduro is stagiaire Toegepaste Psychologie bij PSYMIA. Alexandra zit in haar vierde jaar van haar opleiding en studeert aan Saxion in Deventer.

Zij loopt stage van september 2023 tot en met juni 2024. 

bottom of page