18-05-2020: Berichtgeving mbt COVID-19

AFSPRAKEN BIJ DE PRAKIJK EN MOGELIJKHEDEN VOOR ONLINE SESSIES

In navolging van de versoepeling van de overheidsmaatregelen met betrekking tot COVID-19 zal PSYMIA vanaf 01-06-2020 weer cliënten in de praktijk ontvangen.

 

Met bestaande cliënten wordt besproken of een combinatie van afspraken bij de praktijk en online afspraken via videobellen mogelijk en wenselijk is.

Per 01-06-2020 worden intakes weer in de praktijk gedaan. Na de intake kan besproken worden of een combinatie van online sessies via videobellen en afspraken in de praktijk mogelijk en wenselijk is.

COVID-19 heeft PSYMIA gedwongen om over te gaan tot online sessies via videobellen en de positieve ervaring hiermee is de reden dat online sessies in het aanbod blijven, echter altijd in overleg met de cliënt en enkel als dit geen negatief effect heeft op de effectiviteit van de behandeling. Deze inschatting uiteindelijk door uw behandelaar gemaakt.

Indien er online sessies via videobellen aangeboden wordt, zult u uitleg krijgen over de mogelijkheden.

AFZEGGEN : Voor online afspraken gelden dezelfde regels als bij persoonlijke afspraken op locatie van PSYMIMA. Zeg meer dan 48 uur van tevoren af om onnodige kosten te voorkomen. (Let op: oude berichtgeving, afzeggingsregels zijn nu verandert).